Be at home bij Onsea House op de B&B Expo in Brussel en win 3 gratis overnachtingen

Op de Internationale Bed & Breakfast beurs in Brussel vandaag 15 en morgen 16 maart 2008 wordt Onsea House Arusha vertegenwoordigd door www.BeAtHome.be, de online reisgids voor Nederlandstaligen die zonder taalbarrière waar ook ter wereld op reis willen.

Bezoekers aan de stand kunnen bij Monique Maes het codewoord vragen voor de wedstrijd en dan rest je enkel nog te emailen naar info@onseahouse.com met het codewoord en antwoord op de volgende vraag: van waar komt de naam “Onsea” House? Het antwoord vind je vanzelfsprekend op www.onseahouse.com.

Het 10de correcte antwoord dat ons bereikt wint 3 gratis overnachtingen voor 2 personen op B&B basis bij Onsea House in Arusha (Tanzania) én een gratis en geheel vrijblijvende safari offerte.

Onsea House vind je ook terug op de site van Beschambresdhôtes en Radio Vlaanderen Internationaal - RVI, die beiden een overzicht geven van Vlamingen met een hotel, guesthouse of B&B in het buitenland. Beiden hebben ook een stand op het B&B vakantiesalon op Brussels Expo (Heizel) salon 2.

Meer over de deelname van Onsea House aan de B&B Expo in 2009 vind u in het artikel Genieten in een exotische B&B bij Belgen in Tanzania van 8 maart 2009.

Comments are closed.