Waar is de Mol? Vanavond dineerde hij bij Onsea House in Arusha!

Nederlandse acteur en presentator Johnny de Mol, zoon van Endemol mede-stichter John de Mol, is op stap met een keur aan bekende Nederlanders in Afrika.

Hanna Verboom, Doutzen Kroes en Lange Frans zijn enkele van de bekende Nederlanders die met Johnny de Mol naar Afrika vertrekken voor het nieuwe Veronica-programma Waar is de Mol?. De gasten van Johnny hebben allen iets met Afrika of de regio die zij samen zullen bezoeken. Ze zijn er bijvoorbeeld opgegroeid.

In de zesde aflevering gaat Johnny met wielrenner Michael Boogerd naar Tanzania. Michael is ambassadeur van de humanitaire organisatie Right To Play die zich inzet voor sport en spel voor de meest achtergestelde kinderen van de wereld. Samen met Johnny bezoekt hij voor het eerst de projecten die zij ondersteunen.

Vanavond dineerden Johnny de Mol en zijn gevolg bij ons in het Onsea House restaurant in Arusha. Of Onsea House Arusha in beeld zal komen op TV weten we nog niet, dat de Mol zou terugkomen naar Onsea House wist hij alvast wel!

Waar is de Mol? Sinds 25 februari op maandag om 22.30 uur te zien bij Veronica.

Comments are closed.