Vroegboekacties en “Break Away Special Offer” naar Kenya, Oeganda, Tanzania en Zanzibar

Touroperator Joker en Connections en luchtvaartmaatschappij KLM zijn er ook opnieuw in januari dit jaar met hun vroegboekacties en Break Away Special offers waaronder ook Kenya, Oeganda, Tanzania en Zanzibar bij de bestemmingen, terwijl Ethiopian Airlines doorgaat met zijn speciale prijzen vanuit Europa naar Tanzania.

Vlieg tegen uitzonderlijke promotietarieven tot december 2008 via Joker. Boeken kan nog tot 28 januari. Bestemmingen zijn Entebbe (voor zij die ook Gorilla’s willen gaan zien vóór hun safari in Tanzania) vanaf 597 Euro, Nairobi (3 uur rijden naar Arusha waar je safari kan starten) vanaf 576 Euro of Zanzibar (strandvakantie voor en/of na je safari) vanaf 577 Euro. Die laatste optie lijkt ons erg interessant! Meer info en boeken kan via de Joker website.

Ook Connections heeft een Book&Pay actie met 500 bestemming aan zogenaamde stuntprijzen. Ze duiken 2 Euro onder de prijs van Joker met Zanzibar aan 575 Euro, welliswaar “Vanafprijzen” per persoon onder voorbehoud van beschikbaarheid en vertrekdata maar al wel inclusief luchthaventaksen voor een Heen én Terugvlucht. De promotie prijs voor vlucht naar Dar Es Salaam lijkt ons daarom wat aan de hoge kant met 642 Euro.

KLM probeert als luchtvaartmaatschappij zelf ook zijn tickets te slijten, sinds vandaag met Break Away prijzen naar oa Afrika. Zowel Nairoibi, Entebbe als Dar Es Salaam zitten boven 800 Euro dus enkel interessant voor zij die absoluut met KLM willen vliegen. Deze tarieven zijn slechts geldig van 8 tot 14 januari voor reizen tot 30 april 2008 (laatste vertrek). Snel beslissen voor deze Last Minute aanbieding is dus de boodschap.

Met Ethiopian Airlines kan je ook rechtstreeks boeken, in principe zelfs vanaf 355 Euro vanuit London, maar ook hier verschillen de prijzen sterk afhankelijk van datum en beschikbaarheid. Met deze actie is het ook mogelijk om een goedkoop ticket op Kilimanjaro International Airport (nabij Arusha) te boeken (Joker, Connections en KLM hebben Kilimanjaro niet in hun aanbieding zitten). De Ethiopian actie loopt sinds 28 oktober 2007 en intussen hebben we al heel wat gasten mogen begroeten bij Onsea House in Arusha die hiervan gebruik gemaakt hebben.

Comments are closed.