Vlamingen en Nederlanders vinden directe weg naar Onsea House

Volgens onze web statistieken vinden meer en meer Vlamingen en Nederlanders de directe internetsnelweg naar Onsea House in Arusha. Dit komt niet enkel door Vlaamse en Nederlandse gasten die zich positief uitlaten bij familie en vrienden over hun safari in Tanzania maar ook een toenemend aantal positieve reviews op Nederlandstalige internetsites.

Niet minder dan 104 bezoekers brachten een virtueel bezoek aan Onsea House op 5 november. 

Zo is er de populaire www.zoover.nl en www.zoover.be website vol met vakantiebeoordelingen waar Onsea House intussen als beste scoort in Arusha.

Relatief nieuw is ook de webstek van Radio Vlaanderen Internationaal www.rvi.be met adressen van Vlamingen met een B&B in het buitenland, waaronder ook Onsea House in Arusha besproken wordt.

Daarnaast is er ook www.bestchambresdhotes.com, een online versie van de boeken “Logeren bij Belgen” / “Loger chez des Belges” van Peter Jacobs en Erwin De Decker met tekst en link naar Onsea House in Tanzania op de Afrika pagina.

Verrassend genoeg is de grootste hit een artikel over de Best Chambres d’Hôtes site dat verscheen op www.6minutes.be en dat Onsea House als voorbeeld geeft van verblijf bij geëmigreerde landgenoten. En voor zij die eraan twijfelen: Axel Janssens is inderdaad Vlaming!

De meeste van onze gasten komen via gereputeerde safarifirma’s van over heel de wereld. Voor rechtstreekse boekingen, contacteer info@onseahouse.com.

Comments are closed.