Ons schoolproject in Arusha op Belgische TV

De Baraa Primary School in Arusha die in samenwerking met Onsea House en Machweo door de Belgische vzw iThemba wordt gesteund, komt op TV op het Belgische Eén.

Vanavond donderdag 18 april om 21 uur wordt de 1ste aflevering uitgezonden van Convoi Exceptionnel, de reeks over 3 dokters die een ambulance komen doneren aan het Nkoaranga Watoto hospital project van Luc Van Braeckel en zijn dochter. Onderweg van het Zuiden naar het Noorden stoppen ze bij Belgische ontwikkelingsprojecten.

Na een hilarisch avontuur bij het importeren van een oude ambulance vol medisch materiaal wordt er tijdens de 1ste aflevering op de heenweg in Arusha gestopt bij de Baraa Primary School voor een ontmoeting met schooldirecteur. Mr. Mlay laat niet enkel de Baraa Primary School zien maar gaat ook langs bij de Wema School.

Mis zeker de laatste 7 minuten niet: Een korte maar duidelijke voorstelling van de iThemba verwezenlijkingen voor de Baraa Primary School in Arusha waar we sinds de start van het project ook ons steentje aan bijdragen met Onsea House.

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.