De baard van Bartel Van Riet in Arusha

Niet Sinterklaas maar Bartel Van Riet  was vandaag 6 december met een stevige baard te gast in Onsea House en lunchte met de Hotel Hungaria productie ploeg in Machweo, naar aanleiding van de 100 dagen durende opnames van de Baard van Bartel. Ze waren de afgelopen week in Tanzania om op zoek te gaan naar de Grote Migratie in de Serengeti, één van de 7 wereldwonderen die aan bod komen in de nieuwe reeks. De Baard van Bartel zie je ten vroegste in het najaar van 2013 op je scherm.

Naast het bezoek van de We Are From Belgium ploeg met Annick Ruyts en De Baard van Bartel zijn er nog 2 andere Vlaamse TV ploegen langs geweest bij Onsea House naar aanleiding van reportages die binnenkort in België te bekijken zijn.
De Serengeti is zondag 9 december eveneens te ontdekken op Vlaanderen Vakantieland. In Expeditie Kenya en Tanzania deel 3 wordt niet enkel dit natuurpark bezocht maar komen ook de Ngorongoro krater en een traditioneel Masaidorp aan bod.
Vanaf het voorjaar 2013 wordt Convoi Exceptionel uitgezonden, waarin je het avontuur kan volgen van 3 toekomstige artsen die een ambulance schenken aan een ziekenhuis in de buurt van Arusha.

Zin om ook zelf Tanzania te ontdekken in combinatie met een verblijf bij Onsea House en Machweo? Neem dan contact op via info@onseahouse.com.

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.