Spectaculair Last Minute Low Season Aanbod

Klik en vertrek met KLM. Vertrek vanuit Antwerpen met de trein naar Schiphol en vlieg van daaruit naar Nairobi en verder door naar Kilimanjaro. Het kan nog voor 480 EURO retour inclusief taxen onder voorbehoud van beschikbaarheid met vertrek op donderdag 26 april en minimum 1 week verblijf aan Last Minute Low Season prijzen bij Onsea House of Machweo: U boekt de KLM vlucht retour met de Laagste Prijzen Kalender naar Nairobi en wij zorgen voor een gratis retourtransfer van Nairobi naar Onsea House.

Ideaal voor snelle beslissers die op safari willen, de Kilimanjaro willen zien of gewoon er even een weekje tussenuit willen. Ook op andere dagen tot en met eind mei gelden er super voorwaarden voor een verblijf.

Contacteer info@onseahouse.com voor een concrete offerte, rekening houdend met uw vluchtdata.

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.