Kilimanjaro herfstpromotie bij KLM

Al plannen voor deze herfst? Nu het zomerseizoen bijna volgeboekt is bij Onsea House, pakt KLM uit met uitzonderlijk scherpe prijzen voor de herfst. Boek nu één van de aantrekkelijke “vroeg boek” special flight offers.

Traditioneel staat Afrika in de kijker met flinke kortingen. Terwijl de normale prijzen in het hoogseizoen gemakkelijk dubbel zo hoog zijn, staat een retour op Kilimanjaro in de aanbieding vanaf 833 Euro*

Boek uw ticket via KLM en contacteer info@onseahouse.com voor advies voor de verdere planning van uw reis.

* retour Brussel-Kilimanjaro. Verkoopperiode tot 07/07/2010. Reisperiode tussen 01/09/2010 – 31/10/2010 Voorwaarden: Verblijf Minimum: 7 dagen – Maximum: 1 maanden. De vermelde tarieven zijn “vanaf” prijzen, inclusief taksen, toeslagen en service fee. Tickets zijn niet wijzig- en niet terugbetaalbaar. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Prijzen berekend 16/06/10.

Tags:

Comments are closed.