Nederlandse Lingo presentatrice Lucille te gast

Tijdens haar trip naar Tanzania is Lucille Werner in een Afrikaans televisieprogramma beland, zo meldt Boulevard Nieuws vandaag.

De bekende Nederlandse TROS Lingo presentatrice is momenteel in het Afrikaanse continent om Lingo in het Swahili op te nemen. In de populaire ochtendshow Jambo Tanzania mocht Werner haar werkzaamheden toelichten.

Werner zet zich in voor een project om jongeren in Tanzania bekend te maken met het televisievak. De jongeren volgen een opleiding aan het Kilimanjaro Film Institute, vlakbij Onsea House. “Het is een hele ervaring om hier te zijn en te zien hoe jonge Afrikanen de ambitie hebben een goede televisiemaker te worden. Ze geloven helemaal in Lingo”, vertelt Werner.

Werner hoopt tevens de Afrikaanse aflevering van Lingo te kunnen slijten aan landen waar Swahili wordt gesproken, om zo de laaggeletterdheid aan te pakken. Om het plaatje zo echt mogelijk te maken namen Werner en haar productieteam de echte computer en ballen van Lingo mee.

Lucille Werner is eerstdaags bij Onsea House in Arusha te gast, samen met onze vriendelijk buur en trouwe klant Rik Felderhof, die Lucille al eerder op bezoek had in zijn Villa Felderhof.

Tags:

Comments are closed.