Genieten in een exotische B&B bij Belgen in Tanzania

Wie op zoek is naar echte verwenvakanties, heeft op 14 en 15 maart a.s. afspraak op B&B EXPO in Brussel. Een paar honderd exposanten uit de hele wereld stellen er hun unieke vakantieformules voor in charmante bed & breakfasts en kleine hotels.

Onsea House in Arusha is de enige deelnemer aan de B&B EXPO uit Oost Afrika. De Belgen in Tanzania verwelkomen al enkele jaren gasten van over de hele wereld en willen nu ook hun zaak kenbaar maken in België. Eerder verschenen al wel artikels in De Morgen, De Standaard, in het boek Les Belges du Bout du Monde en in de Genieten – Special Logeren bij Belgen in het Buitenland  en binnenkort ook op We Are From Belgium op één.

Op 14 en 15 maart kan u voor de 1ste maal rechtstreeks kennismaken met Onsea House op de B&B Expo, Brussels Expo, paleis 2, stand 155. Contacteer info@onseahouse.com of Dorien Onsea op +32 497 915 803 voor verdere informatie.

Tags:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Be at home bij Onsea House op de B&B Expo in Brussel en win 3 gratis overnachingen | Onsea House Arusha - March 8, 2009

    [...] over de deelname van Onsea House aan de B&B Expo in 2009 vind u in het artikel Genieten in een exotische B&B bij Belgen in Tanzania van 8 maart 2009. « Waar is de Mol? Vanavond dineerde hij bij Onsea House in Arusha! Arusha Hotel Reviews [...]