Archive | August, 2013

“Voorbeeld van Belgische creativiteit” dixit Herman Van Rompuy

“Ik kijk vooruit en dat is in moeilijke tijden de beste instelling. De crisis vergt immers niet alleen aanpassing, maar is ook een uitdaging om in de tegenaanval te gaan. En dat gebeurt. Ons land is een vat vol creativiteit, op al mijn reizen vind ik daar voorbeelden van. … In Arusha (Tanzania) vonden we een schitterende bed-and-breakfast van landgenoten maar we konden er niet overnachten, want hij is het hele jaar volgeboekt” vertelt Herman Van Rompuy aan Het Laatste Nieuws op 10 augustus.

Voor de “President van Europa” konden we ons echter nog wel last-minute een tafel voor het diner reserveren in Machweo en toastten we op Koning Filip en de Nationale Feesdag. “Een onvergetelijke Vlaams-Afrikaanse avond” schreef Herman Van Rompuy in ons gastenboek op 21 juli.

In het gezelschap van haar echtgenoot Herman Van Rompuy bracht Geertrui Windels de dagen nadien een bezoek aan de programma’s van Trias in Tanzania. Ze brachten onder andere een bezoek aan een infomarkt voor microkredietinstellingen en opende een jongerencentrum in Namanga. “Trias staat niet boven de mensen, maar er middenin”, klonk het enthousiast na het bezoek.

Naast Het Laatste Nieuws schrijft ook De Tijd met “De stille revolutie van Tanzania” over het bezoek van Herman Van Rompuy aan Tanzania waardoor we het nieuws van dit bijzondere bezoek (wat we even vertrouwelijk hielden) ook eindelijk delen met onze gasten.

Machweo on cover and in exclusive 7 page magazine article

We are proud and pleased to share an article that currently features in PAA Tanzania, the  quarterly in-flight magazine of Precision Air,  the biggest airline in Tanzania.

Both the cover and the 7 page article in the August-October 2013 issue feature exclusively the Machweo fine dining concept “inside the kitchen that’s training our chefs of the future”, highlighting how our chef Axel as “one of Tanzania’s most exciting chefs is inspiring the next generation of youngsters”.

The article has the potential to be read by no less then 225,000 passengers over the next three months and it is our hope that it will trigger a new wave of enthusiast visitors to our restaurant.

Download the PDF Inside the kitchen at Machweo or read the emagazine online. Enjoy the read and feel free to share.
Call 0787/112.498 to book your table with Axel.